امکان افزایش دو برابری تولید سالانه محصولات آبزی با فناوری  نانوحباب
انتشار: بهمن 05، 1403
بروزرسانی: 02 تیر 1404

امکان افزایش دو برابری تولید سالانه محصولات آبزی با فناوری نانوحباب




منبع: https://www.isna.ir/news/1403110503432/%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%AF%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D8%A8%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%81%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%AD%D8%A8%D8%A7%D8%A8