آسانسور فعال شرکت فروش و ارائه دهنده خدمات آسانسور در ایران

پله برقی، عبارتست از راه پله متحرکی که برای حمل و نقل مسافر به بالا و پائین در یک فاصله عمودی کوتاه بکار می سایت رود. پله برقی در سراسر دنیا و در مکانهائی که استفاده از آسانسور ممکن نیست، نصب و مورد استفاده قرار می گیرد. موارد استفاده اصلی این دستگاه در مراکز خرید، فرودگاه ها و مراکز حمل و نقل، مراکز تجا..

  • معمولا درب کابین آسانسور به صورت خودکار است، ولی درب طبقات دارای انواع مختلفی است که با توجه به درخواست استفاده کنندگان می تواند متفاوت انتخاب گردد.
  • یک نوع آلارم دیگر نیز وجود دارد که بر روی تابلو فرمان آسانسور می باشد که با نمایش عباراتی تعمیرکار را در پیدا کردن ایراد کمک می کند.
  • چنانچه در حال طراحی و یا خرید آسانسور کششی برای پروژه خود هستید، با متخصصین ما تماس حاصل فرمایید.
  • تعداد قطب استاتور دور کند معمولاً چهار برابر دور تند است که باعث می‌شود سرعت دور کند موتور یک چهارم دور تند باشد.

بعد از گذشت چند دهه از اختراع اولین آسانسور مسافربر، آقای اوتیس در سال 1852 در نیویورک امریکا، سیستم آسانسوری را ارائه نمود که از نظر ایمنی از انواع قبلی پیشرفته تر بود. مدتی بعد آسانسورهایی در کشور آلمان طراحی و ساخته شد که از نظر سرعت و دقت عملکرد در زمینه امنیت جانی پیشرفت چشمگیری داشتند. در هنگام توقف آسانسور به علت بالا بودن اندازه حرکت (تکانه) کابین گاهی اوقات موتور به صورت ژنراتوری کار می‌کند و نیاز است که انرژی تولید شده توسط موتور در جایی تخلیه شود. در آسانسورهای دوسرعته و در سیستم‌های قدیمی این انرژی به شبکه برق برگشت داده می‌شد اما در درایورها به علت وجود یکسو ساز، این انرژی قابل برگشت نیست و باعث ازدیاد شدید ولتاژ بر روی بانک خازنی موجود در درایور شده و امکان آسیب زدن به آن وجود دارد. به همین منظور از یک مقاومت با توان بالا جهت تخلیه این انرژی استفاده می‌شود که به آن اصطلاحاً مقاومت ترمز گفته می‌شود. تابلو فرمان قسمتی است که وظیفه آن کنترل و ایجاد هماهنگی تمامی قطعات و اجزای آسانسور است.

ريل راهنما آسانسور (Guid Rail)

شرکت متالیفت تولید کننده قطعات آسانسور با بیش از 10 سال سابقه در زمینه تولید شستی ، پنل کابین ، نمایشگر ، کلید ، پنل سردر و تجهیزات جانبی آماده ارائه خدمات به شما مشتریان محترم می باشد. بدترین حالت، گیرافتادن در کابین آسانسور یا سقوط آسانسور است که به منظور جلوگیری از این حوادث دلخراش توجه به تعمیر آسانسور الزامی است. آسانسورها و بالابرهای کارگاهی به دو دسته کلی نوار دنده‌ای و وینچی تقسیم می‌شوند.

در این سیستم همواره وزن وزنه‌ها ثابت و برابر هستند؛ به همین خاطر با وارد کردن نیروی بسیار کمی به هر طرف، سیستم جابه‌جا می‌شود. به همین خاطر، در این نوع آسانسور به موتوری با قدرت حالت قبل نیاز خواهیم داشت و این امر باعث بهینه‌سازی در مصرف انرژی خواهد شد.در این نوع آسانسورها به فضایی به اسم موتورخانه برای قرار گرفتن کادر وزنه درون چاه آسانسور احتیاج داریم. نیروی محرکه در این نوع آسانسورها از یک موتور الکتریکی که اکثراً در بالای چاه آسانسور و در برخی طراحی‌ها در پایین کنار چاهک و در محلی به نام موتورخانه نصب گردیده، تأمین می‌شود. بر روی فلکه این موتور تعدادی کابل فولادی (اصطلاحاً سیم بکسل) وجود دارد که از یک سمت به کابین آسانسور و از سمت دیگر به وزنه‌های آسانسور که درون قابی فلزی به نام قاب وزنه قرار دارند، متصل است. وزن این وزنهها به اندازه وزن کابین به علاوه نصف ظرفیت کابین است. دلیل قرار دادن وزنه در سیستم آسانسور کمک به بالا بردن آسانسور است در غیر اینصورت برای این کار باید موتورهای بسیار قوی با کیلووات بالا استفاده کرد.

لزوم خرید و فروش آسانسور از شرکت های معتبر

کابینها میتوانند جنسهای متفاوتی مانند شیشه، فلز، چوب، مواد پلیمری و … داشته باشند.کابین ها باتوجه به تعداد ورودی و نحوه قرارگیری به ۳ دسته کابین های عادی، کابینهای دو درب در کنار هم و کابین های دو درب روبه روی هم تقسیم بندی میشوند. طبق آنالیز ترافیک و بررسی محدودیت های ابعادی، آسانسور مناسب به لحاظ ظرفیت، سرعت جابجایی و تعداد مورد نیاز برای ساختمان انتخاب می شود. سپس بر مبنای جداول ابعاد و سایزهایی که طبق مقررات EN81 و توصیه های استاندارد ISO پیش بینی شده است، مناسب ترین ابعاد و سایزهای انتخاب و کار طراحی آن ها انجام می شود.

آسانسور فعال شرکت فروش و ارائه دهنده خدمات آسانسور در ایران

از این حیث طراحی و انتخاب قطعات فنی آسانسور در این حوزه بسیار در نحوه کارکرد و عمر مفید این سیستم ها تعیین کننده خواهد بود. در ساختمان های پر رفت و آمد مانند ساختمان های تجاری که برق زیادی استفاده می شود، نوسانات برق و تغییر ولتاژ باعث پریدن فیوز می شود که پریدن فیوز از خطرات بیشتر برای آسانسور جلوگیری می کند. به موقع انجام نشود می تواند هزینه های زیادی را بر روی دست ساکنین ساختمان بگذارد. درست است که آسانسور و بالابر با هم تفاوت هایی دارند، ولی کارایی هر دو آن ها یکی است و مشکلات و عیوبی که در آن ها به وجود می آید تقریبا مشابه می باشد.

مزایای آسانسورهای کارگاهی و صنعتی