انواع چای در ایران چای سبز، چای نیمه سبز و چای سیاه! یلدامدتور | OkChay
انتشار: مرداد 04، 1402
بروزرسانی: 05 اردیبهشت 1404

انواع چای در ایران چای سبز، چای نیمه سبز و چای سیاه! یلدامدتور | OkChay

انواع چای در ایران چای سبز، چای نیمه سبز و چای سیاه! یلدامدتور | OkChay

شبیه یک شاخه به نظر می رسد لذا با نام قلم شناخته می شود. این نوع چای معمولا ظاهری شبیه به ژنماچا دارد چرا که هردو حالت برشته و رنگی مایل به سرخ دارند. کلمه بیلوئوچون به معنای حلزون سبز فنری می باشد که به شکل و ظاهر این چای اشاره دارد که پیچ خورده و ظاهری شبیه صدف حلزون می یابد.

این نوع چای در طول مراحل تولید به طور کامل اکسید می شود، به همین دلیل معطر ترین نوع چای بوده و غلیظ ترین مزه را در میان انواع چای گیاهی دارد. برگ این گیاه دم کردنی بخاطر اینکه به عنوان محصول ارگانیک سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدانه، برای تقویت خاک گزینه مناسبی به شمار میاد. تازه خاک چای باعث روشنی و شفافی برگ های گیاهان میشه و برای غنی کردن خاک مناسبه.

  • به طورکلی چای سبز به چایی گفته می شود که برگهای گیاه بلافاصله پس از چیدن خشکانده شوند.
  • چای سبز به دلیل مزایای بی شمارش برای سلامتی بسیار محبوب است و مملوء از آنتی اکسیدان هاست.
  • خیلی از پاکت های چای های خارجی از برگ های کهنه، پودر و خاکه ی چای پر شده و با معطر کردنش این بی کیفیتی از چشم ما پنهان است.
  • چای سرگل با عناوینی همچون چای وزین، زرین و چای ساچمه ای نیز یاد می شود.

برای تهیه ی این چای ابتدا باید آب را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس زیر آن را خاموش کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند تا دمای آن کمی کاهش یابد و به حدود 80 درجه برسد. برای دو فنجان چای سبز، یک قاشق غذاخوری سرخالی چای داخل قوری بریزید و سپس آب 80 درجه را به آن اضافه کنید. طی دوره سلسله سانگ (۱۲۷۹–۹۶۰)، نحوه تولید و تهیه همه نوع چای تغییر نمود. چای سانگ شامل اشکال کلاسوری (آزادبرگ) بود (برای حفظ خاصیت مطلوب و مورد نظر برای جامعه درباری)، اما شکل جدید پودری آن به وجود آمد.

صندوق بین المللی پول: رشد اقتصادی ایران امسال ۲.۵ درصد است

بعد از خواندن حقایق زیر، پیشنهاد می کنیم مصرف روزانه حداقل یک لیوان چای سبز را برای سلامتی خود جدی بگیرید. بر خلاف نوشیدنی هایی مانند قهوه که حاوی کافئین به مراتب بالاتری هستند، مقدار کافئین کم موجود در چای سیاه می تواند باعث افزایش جریان خون به مغز بدون تحریک بیش از حد قلب بشود. همچنین باعث تحریک سوخت و ساز بدن، سیستم تنفس، قلب و کلیه ها می شود. پس از آب، چای سیاه پر مصرف ترین نوشیدنی در جهان است و در بین خانواده های ایرانی جایگاه خاصی دارد. چای ماسالا محبوب ترین روش نوشیدن چای در هند است و به چای سیاه مخلوط شده با ادویه های سنتی هندی مانند هل، میخک، دارچین و زنجبیل گفته می شود. چای نام یک نوشیدنی معطر است که معمولاً با ریختن آب داغ یا در حال جوش بر روی برگ های به عمل آمده چای به دست می آید.

چای سبز، چای نیمه سبز و چای سیاه!